Fes torró de xocolata amb arròs inflat

Resulta molt senzill preparar torró casolà en 5 minuts al microones. T'animes a tastar-ho aquest Nadal?
Fes torró de xocolata amb arròs inflat

Temps de lectura: 1’

Ja tenim aquí al costat el Nadal, Cap d'Any, el dia de Reis i el torró no pot faltar a les festes més esperades de l'any. Avui t'ensenyem a fer-ho tu mateix de forma molt senzilla i des de casa!

El torró és el postre típic de Nadal al nostre país, i només es fabrica en aquestes dates. Això significa dues coses: que sol ser força car, i que els més populars solen esgotar-se.

El torró de xocolata tipus Suchard és un dels més demandats, perquè agrada a tota la família, especialment als nens. Sabies que pots preparar-ho a casa en 5 minuts al microones? És tan senzill, que fins i tot ho poden fer els nens. Serveix com a activitat nadalenca, per mantenir-los entretinguts...

Es tracta d'un torró amb molt de gust i cruixent, molt fàcil de menjar perquè no és tan dur com l'anterior i un dels torrons més consumits, en xifres de vendes.

Ingredients:

  • 150 grams de xocolata amb llet
  • 125 grams de xocolata negra (fondant)
  • 60 grams de mantega de cacau o mantega de porc de bona qualitat
  • 80 g d'arròs inflat de xocolata, serveix el que s'utilitza com a cereals per esmorzar

Trossegem els dos tipus de xocolata amb un ganivet, els barregem en un bol i hi afegim el llard. Que no us estranyi aquest ingredient, el porten gairebé tots els torrons de xocolata comercials.

Fem tot al microones a màxima potència, durant dos minuts. Anem vigilant per evitar que la xocolata es cremi.

Un cop fos, ho remenem bé amb una espàtula de silicona, perquè la mantega es barregi bé amb la xocolata, i afegim l'arròs inflat.

Barregem tot bé, sense entretenir-nos perquè la xocolata s'espesseixi ràpidament.

Ho fiquem al motlle, i ho tapem amb paper d'alumini o transparent. Ho deixem refredar un parell d'hores a la nevera.



CADENA 100