La pasta de te és un d'aquests productes oblidats en els aparadors de les nostres pastisseries

La millor pasta de te artesana del país la té L'Atelier de Barcelona

Temps de lectura: 1’

Més de dos-centes pastisseries i fleques de tot el país competien per aconseguir el premi d'aquest reconeixement que els acredités com a guanyadors de la quarta edició del premi Dulcypas a la millor pasta de te artesana del paísL'Atelier Barcelona, amb Eric Ortuño al capdavant, ha estat la triada. Amb una proposta que combinava el caramel salat i l'avellana, el jurat ha atorgat a la creació d'Ortuño 476,5 punts.

Per a emetre el seu veredicte, després d'un tast a cegues, els integrants del jurat van tenir en compte criteris com el sabor, la textura, l'aspecte, el sentit comercial i també l'originalitat. I és que l'organització entén per pasta de te "aquella peça petita típica de la pastisseria artesana que se serveix al costat d'una tassa de te o cafè", però també és conscient de la diversitat de varietats, formats i presentacions finals que admet aquest producte.

El jurat d'aquesta quarta edició del premi Dulcypas a la millor pasta de te artesana del país estava integrat per:

  • Olivier Fernández, impulsor del projecte Bean to Bar en el Museu de la Xocolata de Barcelona;
  • Miguel Moreno, president de la Confederació Espanyola d'Artesans de Pastisseria
  • Isabel Jiménez, professora de l'Escola d'Hostaleria de Sevilla
  • Jordi Puigvert, xef pastisser i autor del llibre Evolution
  • Alberto Díaz, màxim responsable de l'escola de pastisseria del Principat d'Astúries
  • José Romero, professor de la EPGB i autor del llibre Idees entre la Cuina i la Pastisseria

CADENA 100