Aquest és el millor pa de pagès de Catalunya

El guanyador ha estat un forn de Barcelona
Aquest és el millor pa de pagès de Catalunya

Temps de lectura: 1’

El Consell Regulador de la Indicació Protegida del Pa de Paguès Català. Així és diu l'organisme que va convocar el concurs per determinad quin és el millor pa de paguès de Catalunya. El jurat estava presidit per la consellera d'Agricultura ,Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. El guanyador d’aquesta edició, amb el títol de Millor pa de pagès del 2019, és el forn Mistral de Barcelona, amb Andreu Bertran al capdavant, la sisena generació del negoci familiar, una de les fleques més conegudes de la capital catalana. Els jurats van valorar els pans finalistes a partir d’un tast a cegues que inclou aspectes com el color, l’aroma, el sabor, la cocció, el pes i la conservació del pa durant 24 hores (ja que disposen per la seva valoració d’un pa elaborat el dia abans de la final i un altre del dia). Aquest any el guanyador és un forn barceloní, però en altres edicions el Millor pa de pagès català ha recaigut en establiments d’arreu de Catalunya, com Gavà, Alfarràs, o Reus entre altres.

CADENA 100