364.000 euros per la roba de cuir negre d'Olivia Newton-John a “Grease”

La jaqueta i els pantalons s'han subhastat a Los Angeles. 
364.000 euros per la roba de cuir negre d'Olivia Newton-John a “Grease”

Temps de lectura: 2’

El look era realment provocador per l'época, a finals dels 70: llavis vermells, cabellera rossa arrissada i la cigarreta als llavis. Amb aquest indumentària Sandy enlluernava a Danny Zuko o, el que és el mateix, Olivia Newton-John i John Travolta protagonitzaven una de les escenes més mítiques de la història del cinema, cantant i ballant la cançó més famosa de “Grease”. Era l'any 1978, i a molts se'ls va quedar a la retina aquell vestuari: uns pantalons de cuir negre ben arrapats, un top ajustat i una biker amb folre vermell. 41 anys més tard del "You're the one that I want", la jaqueta i els pantalons de cuir que portava Olivia Newton-John a la pel·lícula s'han subhastat a la casa Julien's de Los Angeles per més de 405.700 dòlars (més de 364.000 euros).

També han sortit a subhasta més de 500 objectes de la col·lecció personal de l'artista. Entre ells, una còpia del guió de rodatge amb notes personals de l'actriu que s'ha venut per 35.200 dòlars.

Els diners recaptats es destinaran a l'Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre de Melbourne, una fundació contra el càncer que administra l'actriu.

És poc probable que la persona que ha pagat els 405.700 dòlars per vestir com Olivia Newton-John pugui lluir les peces de cuir. De fet, com la mateixa actriu ha explicat en més d'una ocasió, va ser ella mateixa qui va triar la roba que portava a l'escena de ball final de "Grease".

Newton-John va trobar els pantalons i la jaqueta en un bagul d'attrezzo. El director li va permetre lluir-ho, però els de vestuari van suar de valent per ajustar els pantalons de cuir a la figura de l'actriu australiana. Li van cosir els pantalons quan ja els tenia posats perquè quedessin perfectament ajustats. Li quedaven com un guant, però amb els moviments durant l'assaig del ball, la cremallera va petar i la van haver d'apedaçar. I així ha quedat tots aquests anys, i així s'ha subhastat per centenars de milers de dòlars.

CADENA 100