Les Festes de la Mercè amb Cadena 100

Aquest divendres 21 de setembre a l'Avinguda Reina Maria Cristina
Les Festes de la Mercè amb Cadena 100
Les Festes de la Mercè amb Cadena 100

Temps de lectura: 1’

Un any més volem que gaudeixis de les Festes de la Mercè amb la música que més t'agrada i per aquest motiu et convidem a la festa que muntarem a l'escenari de Cadena 100, comptarem amb el talent de:

  • 21.00 h - Lakaste (Catalunya; pop, rock) La cantautora de l?Empordà Núria Castelló ja fa una temporada que va crear aquest projecte musical que electrifica ritmes que van del rock al folk i el pop. Fa un any van treure Desastres naturals, el primer disc. I no, no és cap desastre, ja ho veureu...
  • 22.30 h Amaia Montero (País Basc; pop) El pop i les balades de la que va ser cantant de La Oreja de Van Gogh han pres la forma d?un nou disc que es titula Nacidos para creer. Segur que, al concert, hi sonen les cançons que en formen part i antics records.
  • 1.00 h - Manu Guix (Barcelona; pop) Compositor, director musical, intèrpret... La creativitat de Manu Guix té mil cares i una de les que segur que voldreu conèixer és la que ens ensenya en el seu nou disc, un Després de tot que, pel que diuen, no us heu de perdre!

Artistes relacionats

CADENA 100