Cafeteries diferents

L?Espai de Gats
Cafeteries diferents
Cafeteries diferents

Temps de lectura: 1’

Les cafeteries amb gats ja existeixen al Japó però gràcies a la iniciativa de la Teresa i l'Eva (voluntàries en una protectora de gats) podrem provar aquesta experiència a la capital catalana. Abans d'adoptar-los per al local, l'Eva i la Teresa escullen meticulosament quins hi entren i quins no. Tenen com prioritat els negres -que molta gent no els vol a la protectora-, els més tímids i els de més edat, i sobretot han de ser socials i portar-se bé amb la gent. Tot i que el local accepta fins a quaranta persones, mai n'han acceptat més de vint a la vegada. Prioritzen un ambient tranquil en què tant gats com persones passin una estona agradable i tranquil·la.
I el seu públic és variat. Des de joves que busquen un lloc original on quedar amb els amics fins a gent gran que no pot tenir animals a casa o famílies que volen prendre mides de com seria l'experiència d'adoptar-ne un.
Tot i que l'activitat principal del local és passar una estona amb els gats, a l'Espai de Gats també s'hi pot menjar, tot el que es pot consumir és vegà i tenen cupcakes que triomfen molt. Els gats viuen allà i és important saber que no hi podeu portar el vostre de casa.

CADENA 100