El fuet català al Top 5 dels millors embotits del món

La llonganissa de Vic al número 39 i la secallona al número 92.

audio

El fuet català al Top 5 dels millors embotits del món

Pulsa para reproducir el audio

Tiempo de lectura: 1’

Segons Taste Atlas, plataforma dedicada a les cuines tradicionals i populars d'arreu del món, el fuet català és el cinquè millor embotit del món.

Taste Atlas recull les millors llonganisses del món, i a més del fuet català al número cinc, també hi trobem la llonganissa de Vic al número 39 i la secallona al número 92.

Aquests són els 10 millors embotits del món segons Taste Atlas:

1. Pepperoni – Estats Units
2. Mortadel·la de Bolonya – Itàlia
3. Xoriç – Portugal
4. Ventricina – Itàlia
5. Fuet – Catalunya
6. Kabanosy Staropolskie – Polònia
7. Nürnberger Bratwürste – Alemanya
8. Kie?basa Krakowska Sucha Staropolska – Polònia
9.Nduja– Itàlia
10.Bierschinken Wurst – Alemanya





CADENA 100