El truc per fer una truita més cremosa

El secret està en l'utensili per batre'l

audio

El truc per fer una truita més cremosa

Prem per reproduir el audio

Temps de lectura: 1’

La diferència entre una truita de patata bàsica i una realment excel·lent està en els petits detalls. No parlem només d'incorporar ingredients també podem aplicar certs trucs per millorar el resultat. Un d'ells potser et sorprèn per no ser molt conegut: batre l'ou amb cullera en comptes d'utilitzar una forquilla o unes varetes.

Segons els experts,si bats un ou amb una forquilla, el que faràs és trencar molt l'ou, li crearàs espuma i li posaràs un aire dins que a l'hora de fer una truita, una truita a la francesa o qualsevol plat que necessiti ou remenat serà pitjor.

Per això, si el batem amb una cullera, no trencarem tant l'ou i ens quedarà una truita molt més cremosa.

Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!



CADENA 100