T'expliquem els secrets perquè facis una "torrija"

Si ets dels quals es resisteix a quedar-se sense les seves "torrijas", t'ensenyem que ingredients has d'utilitzar
T'expliquem els secrets perquè facis una "torrija"

Temps de lectura: 1’

Una "torrija" de categoria s'ha de fer amb un pa de categoria i és per això que l'elecció del pa pot significar el vostre èxit o fracàs. Si vols donar-li un toc diferent, pots introduir cacau o ratlladura de taronja. Podem comptar amb tres tipus de pa: la barra blanca (amb massa de brioixeria o pastisseria a la qual afegeixen el cacau o la ratlladura de taronja), una altra amb massa de fleca i un pa de mantega amb motlle de mantega 100%.
Hem de comptar amb una bona matèria primera per a fer la "torrija". I és que seria un sacrilegi no apostar per uns bons ous de corral, un bon oli d'oliva verge extra i una mantega de confiança. Si podeu comptar amb una bona llet fresca, molt millor, que tingui consistència i sabor.

Ingredients:

  • 1 pa amb molla 
  • 1 litre de llet fresca (es pot barrejar amb nata 35% mg)
  • 2-3 cullerades soperes de sucre (al gust)
  • Pells d'1 llimona i d'1 taronja
  • Un parell de rametes de canyella
  • 3 o 4 ous
  • Oli d'oliva verge extra per a fregir
  • Canyella en pols
CADENA 100