5 tècniques que et permeten eliminar de forma ràpida i eficaç les cremades en l'olla de la cuina

Bicarbonat de sodi, vinagre, sol o Coca-Cola són alguns productes que es poden utilitzar per eliminar-los.
5 tècniques que et permeten eliminar de forma ràpida i eficaç les cremades en l'olla de la cuina

Temps de lectura: 1’

A vegades és difícil treure les taques cremades que es produeixen després que alguns aliments s'enganxen a la paella. A continuació pots veure alguns consells per eliminar-los permanentment. La primera tècnica consisteix a netejar l'olla amb un raspall metàl·lic, encara que només es pot utilitzar sobre estris sense revestiment antiadherent, en cas contrari es deteriorarà.

Per tant, el primer que ha de fer és afegir aigua calenta, una mica de detergent per a rentavaixelles abans de fregar. Per als estris fets de politetrafluoroetilè o ceràmica, podeu utilitzar una esponja suau o un fregall blau i raspar coses del mateix material o forma.

Un altre truc al què es pot recórrer és utilitzar bicarbonat de sodi com a netejador d'olles. Per a això, has d'escalfar l'aigua a l'olla a foc mig, afegir bicarbonat (una cullerada de bicarbonat de sodi per litre i la meitat d'aigua) en bullir, remoure fins que es dissolgui, després bullir per uns minuts, treure del foc i raspar amb una espàtula. Després d'això, pot fregar l'olla amb regularitat. El vinagre també és un altre element que es pot utilitzar per a aquesta tasca. Per tant, cal tapar el fons de l'olla amb vinagre blanc i escalfar fins que l'olla comenci a bullir,deixar refredar i netejar el fons de l'olla.

Així mateix, la sal també pot eliminar eficaçment la part cremada, per això s'han d'abocar 2 o 3 cullerades d'aigua mineral en 2 o 3 dits d'aigua i abocar-la a l'olla i deixar reposar mitja hora. Més tard, si descobreix que l'olla no és prou blanca, pot posar l'olla al foc, fer que bulli i netejar-la de nou després de refredar. Finalment, pots provar la Coca-Cola. Per a això, segons la mateixa font, cal bullir el líquid a foc lent i després raspar perquè la zona enfosquida desaparegui fàcilment.

CADENA 100