Recepta per fer la sangría perfecta

Et convertiràs en tot un expert, et donem totes les claus per triomfar amb ella.
Recepta per fer la sangría perfecta

Temps de lectura: 2’

La sangría és una de les begudes de l'estiu per excel·lència, amb permís de la cervesa i els mojitos. Si t'apassiona i vols sorprendre els teus convidats, et donem totes les claus perquè la preparis i deixis a tots amb ganes de repetir aquesta barreja.

  • Tipus de vi per la recepta de sangría

Òbviament, seleccionar un vi adequat ens garantirà l'èxit final. Aconseguirem la millor barreja amb un producte de qualitat. Cal triar un amb força i caràcter. A més, podem atrevir-nos amb vins rosats o blancs. Per exemple: combinar un verdejo de la zona de Segòvia, amb cítrics i flors dóna com a resultat una sagnia molt divertida.

  • ¿Sangría de llimona o gasosa?

Quan et llances a preparar una sangría a casa, el més probable és que consultis receptes d'internet i veuràs que hi ha gent que barreja el vi amb refrescs de llimona, taronja, gasosa ... les opcions són múltiples.

Però què és el més adequat? Fer amb gasosa i aportar els cítrics de manera natural, sigui en suc o pela. També és interessant el món dels deshidratats perquè aporten un punt de decoració.

  • Proporcions de les dues begudes

L'equilibri entre el vi i la beguda amb gas ha de ser perfecte, primant el primer sobre el segon. L'adequat són dos terços de vi i la resta de la barreja que tu triïs.

  • ¿Sucre?

Habitualment la gent sol posar, però no cal. Els sucres naturals de les fruites i altres ingredients poden aportar alguna cosa increïble sense haver d'utilitzar afegits.

  • Afegir fruita

Busca fruites que aportin frescor. Pots aparcar les més usades i apostar, per exemple, per les maduixes o fruits vermells.

  • Utilitzar espècies a la sangría

Segons els experts és una qüestió de gustos, però la canyella combina perfectament.

  • ¿Li va bé altres begudes alcohòliques?

Alguns fans són partidaris d'afegir una mica de whisky o tequila i la veritat és que li dóna un toc especial.

  • La temperatura

Freda, sempre molt freda i acompanyada de gel. Encara que per la barreja millor fer-ho per separat, amb l'objectiu que no es desfacin massa els gels, s'ompli d'aigua, i respectem el producte principal que és el vi. Un cop feta, només queda brindar i gaudir.


CADENA 100