Quin és l'aliment que redueix el regust que deixa l'all a l'alè?

Científics han trobat la solució definitiva

audio

Quin és l'aliment que redueix el regust que deixa l'all a l'alè?

Prem per reproduir el audio

Temps de lectura: 1’

L'all és un dels aliments típics de la dieta mediterrània i moltes persones l'incorporen als seus àpats, ja no només pel seu sabor, també per les seves qualitats antiinflamatòries, immunitàries i beneficioses per a la salut.

L'all, però, també es pot convertir en el nostre gran enemic un cop l'hem ingerit i el regust que deixa a l'alè ens acompanyarà durant tot el dia. Fins ara, es coneixen trucs com treure-li el cor a l'all abans de consumir-lo, o mastegar menta o julivert per reduir-ne els efectes secundaris. Però, ara, investigadors de la Universitat Estatal d'Ohio, Estats Units, han descobert un nou remei natural per combatre l'alè d'all i es tracta del iogurt.

L'estudi, realitzat en un laboratori, ha demostrat que el iogurt natural amb llet sencera impedeix que gairebé tots els compostos volàtils que provoquen l'olor d'all surtin cap a fora. Anteriorment, ja s'havia comprovat que aliments com les pomes, la menta, l'enciam i la llet també ajuden a combatre l'alè d'all.

CADENA 100