Que arriben els bolets!

T'expliquem com preparar-los i farem un repàs per les receptes més mítiques
Que arriben els bolets!

Temps de lectura: 1’

Amb l'arribada de la tardor, la natura ofereix la possibilitat de posar en pràctica no només la saludable activitat d'anar a buscar ceps, sinó de convertir-los en un dels ingredients més saborosos i fins i tot indispensables de la cuina en aquesta època de l'any. Les pluges ja han arribat. Han fet la seva feina. El bosc està donant els seus primers fruits i, per exemple, al Pirineu, ja es veuen els primers caçadors de bolets de la temporada. Les receptes amb bolets a la tardor són d'allò més populars. Són un producte molt apreciat a la nostra gastronomia i molt versàtil a l'hora de cuinar.

Els bolets són uns productes amb molt variades formes, olors i sabors el consum és força generalitzat.Algunes d'elles són molt fàcils d'elaborar. És el cas dels bolets a la planxa, bolets a l'allada, bolets amb pernil o el remenat de bolets. A continuació repassem algunes de les receptes que més agraden.

  • Recepta de bolets a l'allada

Aquestes recepta de bolets, es pot servir com a aperitiu o com a guarnició de plats de carn, aus i ous.

  • Crema de bolets

Les receptes de sopes i cremes de bolets calents comencen a ser un dels plats més desitjable en aquesta època.

  • Risotto de bolets

El risotto és un guisat d'arròs típic d'Itàlia, però la recepta amb bolets està deliciosa i no pots esperar per tastar-la.

  • Pizza de bolets

La pizza és un plat de molt fàcil elaboració. Aquí tens una recepta de pizza de bolets casolana que t'aportarà molt sabor i nutrients.

  • Pastís de bolets

Una recepta de pastís de farcit de bolets t'aportarà innombrables nutrients amb una elaboració molt fàcil.

CADENA 100