El Millor Croissant Artesà de Mantega està a Barcelona

Andreu Sayó, de la pastisseria Brunells de Barcelona, s'alça amb el premi
El Millor Croissant Artesà de Mantega està a Barcelona

Temps de lectura: 1’

Com cada any, el Gremi de Pastisseria de Barcelona ens fa feliços amb una competició ben dolça: el millor croissant artesanal de mantega del nostre país. Una forma de posar al mapa aquestes pastisseries i obradors que tenen cura de les seves creacions amb els millors ingredients.

En aquesta tretzena edició les coses han canviat (com tot en aquesta 'nova normalitat') i el tast i els premis s'han entregat en una petita cerimònia a l'Escola de Pastisseria del Gremi de la ciutat comtal en què, de nou, el millor croissant artesà de mantega del nostre país es queda a Barcelona. Si l'any passat Toni Vera triomfava amb la seva creació de croissant 'al brioix' de la Pastisseria Canal (premi que a més també va obtenir el 2016), aquest any el màxim guardó va ser per a Andreu Sayó, de la històrica pastisseria Brunells.

Aquesta pastisseria va néixer l'any 1852 i ràpidament es va convertir en un imprescindible dels capricis dolços dels barcelonins. Després d'alguns alts i baixos, la famosa pastisseria va tancar el 2018 deixant una mica orfe el carrer Princesa. És per això que ja el juny de 2019 es van decidir a apostar per la reobertura de Brunells, tota una aventura en la qual es van ficar de ple amb el beneplàcit de la família d'hereus de la pastisseria, propietaris del local.

Ara, amb la bona notícia del premi al millor croissant artesà del nostre país i el premi de 1000 euros sota el braç, l'obrador seguirà funcionant i servint les seves creacions als veïns de barri Gòtic de Barcelona, ​​mantenint viva una icònica pastisseria de la ciutat comtal.

CADENA 100