El primer premi és per La Pastisseria Carrió

La millor coca de Sant Joan 2019

Temps de lectura: 1’

En aquesta primera edició i entre 50 forns, La Pastisseria Carrió, de Gràcia, ha guanyat el concurs Millor Coca de Sant Joan en la categoria de crema i pinyons. L'establiment gracienc ha apostat per barrejar la recepta tradicional amb nous sabors i textures amb un resultat innovador.
Per fer la coca guanyadora del concurs Millor Coca de Sant Joan, ha adaptat la recepta de sempre, que és una coca de brioix amb pinyons i crema però el brioix te doble fermentació per arribar a tenir una textura esponjosa. En el moment de l'acabat hem fet servir fruites seques i sucre bolado i avellanes als pinyons.
La coca guanyadora també ha canviat la crema tradicional elaborada amb canyella i llimona per una crema feta amb vainilla.A més, amb la vainilla es poden reduir fins al 50 % els sucres de la recepta i permet fer una coca més saludable. Aquest ingredient i les avellanes han estat pel jurat determinants per donar-los el premi. També han guanyat en altres categories la pastisseria PaPanBread, de Lleida, a la millor coca creativa i el Forn Noé, d'Hostalric, a la millor coca tradicional de fruites.

CADENA 100