Menjar per emportar a la platja, receptes fàcils

Receptes fàcils de menjar ideals per emportar de pícnic, a la platja, a la piscina o al camp durant l'estiu.
Menjar per emportar a la platja, receptes fàcils

Temps de lectura: 2’

A l'estiu és habitual passar el dia a la platja, a la piscina o al camp, però no hem de descuidar l'alimentació. A l'hora de preparar el menjar per portar a la platja, a la piscina o la muntanya, hem d'optar per receptes fàcils que es preparen ràpidament.

A més, hem de tenir en compte que s'han de conservar en perfectes condicions durant diverses hores, per la qual cosa serà convenient guardar-les en bosses tèrmiques o neveres portàtils perquè no els afectin les altes temperatures. A més, descartarem els aliments sensibles a la calor, com la maionesa.

D'altra banda, triarem menjars lleugers i nutritius que ens mantinguin amb energia. Un dels punts més importants serà mantenir-nos correctament hidratats per evitar insolacions, per la qual cosa no oblidarem portar aigua i refrescs o sucs.

Amanida de pasta
Una gran opció, ja que es tracta d'un plat fred que aporta energia i al qual se li poden afegir multitud d'ingredients, com a bonítol en conserva, verdures crues, fruita seca, pollastre, formatge...

Amanida d'arròs
L'amanida d'arròs, com la de pasta, aporta energia de manera saludable. A més, és un plat fred que es prepara en poc temps, per la qual cosa és ideal per portar en un tupper.

Mini quiches de bacó i formatge
Recepta de mini quiches de bacó, ceba i formatge amb base de pa de motlle, fàcils de transportar.

Fruita
No oblidis portar fruita, ja que a més de vitamines i minerals, la fruita de temporada també aporta aigua, per la qual cosa és una forma saludable de mantenir-nos hidratats. Pots portar nectarines, préssecs, prunes, síndria, meló... Recorda rentar bé la fruita a casa.

Barretes energètiques
Et proposem diverses barretes energètiques casolanes elaborades amb cereals i fruits secs. Són molt pràctiques, ja que gairebé no ocupen espai i són una bona font d'energia saludable.
Empanada

L'empanada
Es
pot preparar el dia d'abans. Les més populars són les de carn, tonyina o bacallà, encara que també es poden elaborar empanades de sardines, d'escopinyes o d'anxoves.

CADENA 100