Cruz, suma un total de cinc estrelles

Jordi Cruz, guanya la segona estrella Michelin pel seu restaurant Angle

Temps de lectura: 1’

Ahir es va celebrar a Sevilla la gala de presentació de la guia Michelin 2020. Un dels protagonistes va ser el xef català Jordi Cruz, es va endur una la segona estrella pel seu restaurant Angle.

Cruz, va ser un dels cuiners més joves del nostre país en aconseguir la seva primera estrella, , Angle va ser el primer restaurant que va obrir i cap al qual sent una gran estima. Darrere de tant esforç i feina, es troba un equip que ha lluitat molt per aconseguir aquest reconeixement. Segons Cruz són molt més que la seva mà dreta. Les persones que el lideren han posat tot el seu cor i esforç per aconseguir aquesta segona estrella.

No són les úniques estrelles Michelín a Catalunya, tres nous establiments entren per primera vegada al món Michelin: Oria, a Barcelona; La barra de Carles Abellán, també a Barcelona i Terra, a S'agaró, Girona.
En resum, entren quatre noves cases, una amb dues estrelles i tres amb una, un nombre més gran que l'any anterior i surten 6: Sant Pau, a Sant Pol de Mar, amb 3 estrelles; Dos Cielos, a Barcelona, ​​amb 2 estrelles; Roca Moo, a Barcelona, ​​amb 1 estrella; Cinc Sentits, a Barcelona, ​​amb 1 estrella i Nectari, a Barcelona, ​​amb 1 estrella. La suma final ens dóna 53 restaurants, un menys que l'any anterior.

CADENA 100