Els millors panettones per aquest Nadal a Barcelona

Aquest dolç s'ha convertit en un dels postres protagonistes d'aquestes dates nadalenques.
Els millors panettones per aquest Nadal a Barcelona

Temps de lectura: 2’

Barcelona té els millors panettones de tot el territori. Aquest popular dolç d'origen milanès no només s'ha fet fort a la capital catalana, sinó que la ciutat s'ha convertit, segons els experts, en la referència estatal de com preparar aquest pa de pessic.

Per aquest motiu t'hem elaborat una llista amb els millors panettones de Barcelona perquè triomfis en els àpats familiars.

L'ATELIER (Doctor Fleming, 16 . De dimarts a dissabtes de 10:00 a 20:00 hores; diumenges de 10.00 a 15.00 hores.)

Es va alçar amb el premi a Millor Panettone Artesà de Xocolata el 2022. De la mà d'Eric Ortuño, ofereix una peça feta amb massa mare cuidada durant un any, amb fermentació de tres dies, cosa que permet una molla tendra i melosa , i gotes de xocolata amb llet de 40% cacau. A més d'estar deliciós, també és solidari. Amb la compra d'aquest panettone (40 euros) ajudes a la investigació contra el càncer.

PANS CREATIUS ( Plaça Garrigó, 5. De dilluns a divendres de 08:00 a 14:30 i de 16:00 a 19:30 hores; dissabtes de 8.00 a 14.30 hores.)

Guanyador del premi a Millor Panettone Tradicional 2022, el reboster i forner Daniel Jordà de Pans Creativos és una parada obligatòria per als amants d'aquest dolç. Els panettones tenen un preu de 25 euros.

VALLFLORIDA XOCOLATERS (Carretera del Montseny, 12)

L'última pastisseria a guanyar els premis al Millor Panettone Clàssic i al Millor Panettone de Xocolata de Catalunya 2023 ha estat Vallflorida Xocolaters, establiment liderat pel mestre xocolaetre Lluís Costa. Per tastar aquesta menjar, cal desplaçar-se fins a Sant Esteve de Palautordera. Els dolços costen 29 euros.

THE BAKERS (Padilla, 168. De dimecres a divendres de 09:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores; dissabtes i diumenges de 09.00 a 14.30 hores.)

El panettone que tanca la llista dels millors de Barcelona és l'elaborat per The Bakers. Aquesta pastisseria és pura delícia. Ofereix els dolços amb fruites, xocolata, de 'gianduja' (xocolata i avellanes) i gerds. El local s'ubica al barri de Fort Pienc i, gràcies a la seva qualitat-preu, desenes de barcelonins fan cua per comprar els seus panettones. Es caracteritza per tenir una massa esponjosa i lleugera i l'escorça gruixuda i gustosa. Per als més llaminers, el panettone de xocolata està recobert d'un glacejat de, per si no n'hi havia prou, més xocolata.

CADENA 100