Dua Lipa i el seu 'tour' gastronòmic per Barcelona

A més a més, també ha visitat diversos cellers catalans.
Dua Lipa i el seu 'tour' gastronòmic per Barcelona

Temps de lectura: 1’

L'artista ha passat uns dies pel territori català i no ha volgut perdre l'ocasió de degustar la gastronomia. Un dels restaurants que va visitar va ser, el Gresca, al carrer Provença de la capital comtal, local al qual, segons sembla, acudeix cada vegada que trepitja la ciutat i amb els que té una gran amistat. Va menjar ostres o una de les seves especialitats, el sandvitx de trompetes de la mort, formatge fos i rovell d'ou curat. Un altre dels restaurants va ser el venecià Xemei, al passeig de l'Exposició de Barcelona i dels bessons Max i Stefano Colombo, ubicat al Poble Sec. Serveixen menjar italià de la regió del Vèneto, concretament, pasta i marisc, i és un dels establiments favorits de Rosalia.

La també compositora i model ja va provar diversos restaurants barcelonins el juny passat coincidint amb el seu concert al Palau Sant Jordi. Aleshores, va dinar a les taules del biestrellat Disfrutar, d'Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, i el Gresca de Rafa Peña, que ha tornat a visitar aquest febrer.

Durant la seva visita va conèixer a través del seu amic i enòleg Ochin Clovis, els viticultors de Clos Lenticus (Sant Pere de Ribes), Emi Mutombo i Partida Creus (tots dos de Bonastre, Tarragona).

L'artista va publicar a través de les seves xarxes socials: "Un veritable plaer conèixer les persones meravelloses i el procés darrere dels vins que m'encanten, i compartir-ho amb les persones que vull", deixant clar que aquesta no serà ni de lluny la seva última visita a Catalunya.


LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Locutor de CADENA 100, pots escoltar Xavi Caminals posant-te la millor varietat musical cada dia, de dilluns a divendres, des de les 11 fins a les 15 hores. Gaudeix dels números 1 de la música nacional i internacional cada matí.

CADENA 100