David Muñoz estrena 'GoXo' a Barcelona

Un restaurant de menjar a domicili amb un nivell d'exigència com a Diverxo
David Muñoz estrena 'GoXo' a Barcelona

Temps de lectura: 1’

Cada vegada més països europeus decretant tancaments generals per a l'hostaleria sense gaires miraments, sembla clar que les mesures a Espanya, estan a punt de semblar suaus a la vista de les xifres d'altres països i les seves decisions sobre bars i restaurants. Sí, evidentment el pes econòmic del sector en altres llocs i els ajuts de l'Estat també dibuixen una situació molt diferent.

Amb l'hostaleria en peu de guerra des de fa setmanes pels tancaments i restriccions i reclamant ajudes o mesures menys dràstiques per part de l'administració, no ve gens malament que algú contextualitzi una mica la situació. I és enmig d'aquest petit caos pandèmic a què 2020 ens va acostumant quan resulta tan sa comprovar que un dels cuiners més reconeguts i mediàtics del país és capaç de mirar una mica més enllà del seu sector.

El xef David Muñoz durant sa presentat GoXo, el seu restaurant de menjar a domicili que ja comença a operar a Barcelona, mesos després d'estrenar-a Madrid.

Lluny d'aquesta idea de cuines de producció usades en molts serveis d'enviament, GoXo funciona com un restaurant en el qual es promet un nivell d'exigència com a Diverxo, les tres estrelles de Muñoz. Un restaurant amb horaris i dies de tancament (dilluns i dimarts) i que estan posant en marxa a Barcelona dos dels caps de cuina de xef.

Una cuina amb una carta breu i canviant on manen els plats contundents en sabor i de racions potents perquè una persona pugui menjar amb un d'ells. El preu mitjà es mou entre els 20 i 30 euros, i de l'enviament s'encarrega en exclusiva Glovo, igual que a Madrid.

CADENA 100