Crispetes de blat de moro casolanes: recepta saludable.

Apunta't a la moda de preparar-les a casa de manera sana
Crispetes de blat de moro casolanes: recepta saludable.

Temps de lectura: 1’

En la situació en la qual ens trobem, les crispetes de blat de moro són les nostres millors amigues a l'hora d'acompanyar una bona pel·lícula o documental. Les crispetes de blat de moro poden ser un snack saludable si les preparem de manera casolana i de la manera adequada. Oblida't de les crispetes comercials i apunta't a la moda de preparar-les a casa de manera sana, només amb blat de moro i una paella. Preparar crispetes casolanes és súper senzill i a més estan molt riques. Tenim diverses maneres de preparar-les, anirem amb la més senzilla i amb utensilis que tots tenim a casa: un foc o vitro i una paella.

El primer que farem seran cobrir el fons de la paella amb l'oli d'oliva i el portarem al foc fins que estigui bé calent. Una vegada calenta, tirem amb cura els grans de blat de moro cobrint el fons de la paella, procurant que no s'amunteguin, sinó que es quedin tots en una capa, perquè estiguin en contacte amb l'oli i el fons de la paella. Cobrim la paella amb una tapa deixant-la una miqueta oberta perquè surti el vapor.
Esperem una miqueta i, quan sentim que els grans de blat de moro comencen a explotar, baixem a foc mitjà. Quan deixem d'escoltar les mini-explosions, llevem la paella del foc i la descobrim.Les passem a un bol i tirem, si volem, un polsim de sal i a gaudir!

CADENA 100