Com treure-li tot el partit a les taronges

Combinen tant en plats dolços com salats. Aprofita les últimes de la temporada
Com treure-li tot el partit a les taronges

Temps de lectura: 1’

Aquesta fruita està deliciosa i les seves possibilitats són infinites. Si hi ha un cítric conegut per excel·lència a cada casa, aquest és la taronja.La taronja està deliciosa tal qual, però el món de la cuina t'ofereix moltes altres maneres de gaudir-la.

  • En suc: Experimenta amb les combinacions. Prova amb una mica de vainilla i espirulina.
  • A troços: pots separar-la i afegir-la a les amanides. Amb fulles verdes queden molt bé.
  • Macerats: prova de macerar xampinyons amb suc de taronja, tamari i oli d'oliva. Els xampinyons absorbiran el seu sabor i, si després els deshidrates, obtindràs un nèctar de xampinyó.
  • Vinagreta: dóna-li un toc substituint la llimona per taronja.
  • Deshidratades: amb pell o sense, talla unes rodanxes i deshidratades. Pots menjar-tal qual o senceres, a trossos o en pols: en condiments, xocolates, cremes, patés, etc.
  • La seva pell: amb un pelador, extreu la pell de la taronja (sempre que sigui ecològica), evitant la part blanca. Condimentar amb ella les teves receptes: els donarà un toc especial.
  • Melmelades: barreja i tritura a parts iguals dàtils amb taronja, sense la part blanca de la pell. Obtindràs una saborosa melmelada.
  • Cremes: tritura suc de taronja amb oli i sucre de coco al costat d'anacards remullats en aigua, rentats i escorreguts. Aquesta crema pot ser el farcit d'un pastís.

CADENA 100