Com refredar una llauna ràpidament

A continuació, et deixem els tres trucs que millor funcionen
Com refredar una llauna ràpidament

Temps de lectura: 1’

Segur que alguna vegada t'has vist en la situació d'haver de servir begudes a convidats i totes les llaunes segueixen a temperatura ambient. O potser t'has recordat de posar-a la nevera a temps, però no esperaves que les llaunes fredes volessin tan ràpidament i toca comprar noves en el primer lloc que trobes. Per descomptat aquestes tampoc hi seran fredes. El millor és que per a tot hi ha solució, i en aquest cas el temps no serà un problema.

  • Embolicant-la en paper

Si vols refredar una llauna ràpidament, embolica-la en paper de cuina i mulla-la amb aigua i força quantitat de sal. Posa-la al congelador i espera tan sols 5 minuts perquè estigui a la temperatura ideal. Que no se t'oblidi que la vas ficar, en cas contrari podria explotar.

  • En un cubell

Embolica la llauna en un tovalló i posa-la en un cubell amb aigua i amb un bon grapat de sal. Espera entre 5 i 10 minuts i estarà tan freda com si portés un parell d'hores en el frigorífic

  • Afegeix uns gels al cubell

Aquest és el millor truc en relació temps / esforç. Tan sols has d'agafar una galleda, omplir-lo amb aigua, fer-li un parell de cullerades de sal i afegir uns glaçons de gel. Abans que et vulguis adonar, les llaunes estaran perfectament fredes. Tingues en compte que com més llaunes, més trigaran a refredar-se, per la qual cosa evita fer-ho amb totes de cop. La sal baixa la temperatura a la qual l'aigua i el gel es barregen, fent que els gels es comencin a fondre, encara que també ajuda a remoure la barreja.

CADENA 100