Com fer melindros casolans i que quedin esponjosos

Un dels trucs és Introduir aire a la massa!
Com fer melindros casolans i que quedin esponjosos

Temps de lectura: 1’

Fer melindros casolans i que quedin esponjosos és molt fàcil si sabem com. Us donem uns trucs tan senzills com pràctics (que mai fallen) perquè aconseguiu que les vostres receptes quedin sempre super esponjoses.

En tota recepta de rebosteria és molt important que parem especial atenció als ingredients. L'exactitud pel que fa a la quantitat i el com els afegim és clau perquè les postres ens surti perfecte.

  • Introduir aire a la massa perquè quedi esponjosa

Com en moltes altres elaboracions de rebosteria, l'aire de la massa farà que la nostra recepta resulti d'una manera o altra. El mateix passa amb els gelats casolans, on hem d'introduir aire a la massa batent bé perquè quedi cremós o en l'elaboració dels pans, on l'aire s'aconsegueix a partir de l'amassat i llargs temps de repòs durant els quals el llevat fa el seu treball.

  • Com muntar els ous

En cas dels melindros, afegir aire és molt més senzill. Ho vam aconseguir muntant els ous, sigui sencers o els rovells o clares per separat (molt més fàcil). Com a consell, destacar que si ens disposem a muntar els ous un cop hem afegit el sucre, el procés serà una mica més laboriós i ens portarà més temps. Per això mateix, us recomanem afegir el sucre un cop els hem muntat. Com truc no gaire conegut, si batem els ous a prop d'una font de calor (com pot ser sobre un cassó amb aigua calenta) ens resultarà molt més fàcil i ràpid. Els ous han de triplicar el seu volum i obtenir un to blanquinós per saber que estan al punt.

CADENA 100