Atreveix-te a fer torró de xocolata amb arròs inflat a casa!

Un pla perfecte per les festes i que encanta als petits
Atreveix-te a fer torró de xocolata amb arròs inflat a casa!

Temps de lectura: 1’

Els torrons es poden menjar tot l'any, però són un sinònim del Nadal, al costat de massapans, polvorons i al nouvingut panettone. Els torrons van ser sempre mel i ametlles, i prenien forma en el de Xixona i el d'Alacant, el tou i el dur.Però ja fa molts anys que els torrons van deixar de ser cosa de dos. Van arribar fa dècades els de coco, rovell, fruites, crocant i, especialment, el de xocolata. L'èxit d'aquest últim entre els més petits de la casa va ser immediat.El torró de xocolata segueix sent un dels més venuts cada Nadal. Hi ajuda que presenta varietats, segons el seu farcit i textura. El d'arròs inflat agrada molt als nens, pot ser que pel fàcil que és de mossegar. I cruix! Anem a fer el nostre propi torró de xocolata amb arròs inflat.

  • Ingredients

• Xocolata negra (100 grams)
• Xocolata amb llet (175 grams)
• Arròs inflat (60 grams)
• Mantega de porc o de cacau (50 grams)
informació pràctica
• Temps d'elaboració: 10 minuts i 2 hores de repòs
• Calories: unes 520 kcal els 100 grams

  • Elaboració

1. Trossegem bé els dos xocolates i els barregem.
2. En un bol posem la mantega de porc o de cacau. El fiquem a microones a baixa potència a intervals de 30 segons per fondre-la.
3. Traiem, afegim els trossos de xocolata, barregem i fem la mateixa operació fins que la xocolata també es fongui.
4. Un cop aconseguit, retirem el bol de microones i remenem per barrejar i fer homogènia la crema resultant.
5. Hi tirem l'arròs inflat, remenem i igualem.
6. Ara necessitem un motlle de torró. Si no tenim ens pot valer un 'tetra brick' rectangular tallat longitudinalment.
7. En aquest motlle aboquem la barreja de xocolata i arròs, repartint-la de manera homogènia.
8. Cobrim amb film transparent i deixem reposar a la nevera almenys 2 hores.

CADENA 100