Amanides per dinar quan arriba la calor

Lleugers, senzills i de ràpida preparació. Així són els plats que ens resulten més desitjables amb l'arribada de la calor.
Amanides per dinar quan arriba la calor

Temps de lectura: 1’

A poc a poc van pujant les temperatures i amb elles les nostres ganes de passar temps tancats a la cuina disminueixen. El que sí que augmenten són les ganes de menjars lleugers. Però no per deixar durant uns mesos els guisats calents hem de renunciar a determinats llegums i hortalisses, només cal buscar noves formes de portar a la nostra alimentació sense que arribin a avorrir-nos. Per això, et proposem amanides fàcils i delicioses que et trauran de més d'una dificultat aquest estiu:

  • Amanida amb salmó Amanida de barreja d'enciams, espàrrecs blancs, alvocat, salmó a daus, tomàquets de pera xerris, nous i sèsam.
  • Amanida ambb fruits secs Amanida d'espinacs amb tonyina en oli, pipes, olives negres, tomàquet, ceba, blat de moro i pastanaga ratllada.
  • Amanida amb llegums Amanida de cigrons, tomàquet, formatge feta, cogombre i menta.
  • Amanida amb síndria Amanida de canonges, tomàquets Xerri, síndria a daus, menta, cogombre i llima amb arròs Amanida d'arròs, mongetes blanques, tomàquet a daus, cogombre, formatge fresc, tomàquet i alfàbrega fresca.
  • Amanida amb formatge Amanida de poma, espinacs, nous, formatge de cabra i panses.
  • Amanida amb cabdells d'enciam amb salmó i vinagreta de pebrot i tomàquet. Fresquets, i molt rics. L'única "complicació" serà picar molt bé els ingredients de la vinagreta, però res més.
  • Amanida tèbia de pebrots, patates i bacallà Un plat molt complet, ideal per prendre quan encara no fa massa calor.
  • Amanida variada amb fruites tropicals. Una altra opció molt agradable per a l'estiu. La fruita tropical dóna sempre un toc refrescant, que queda molt bé amb el punt cruixent de l'enciam.
CADENA 100