El pastisser revelació 2020, està a Barcelona

Tiempo de lectura: 1'

Actualizado 17:55

El pastisser Alfredo Machado de Tickets Bar s'ha emportat el premi realitzant una reinvenció d'un clàssic, d'un lemon peu, en el qual ha modificat certes coses que podien millorar-se, com per exemple, rebaixar els sucres i greixos de la recepta tradicional.

Per aquest motiu la tartaleta era d'avellana, la merenga a l'estil marshmallow i l'acompanyat d'un gelat d'avellana i mel de canya.

El deliciós postre presentat al concurs, es pot provar en Tiquets Bar per uns 12 €, tot i que allà la tartaleta és d'ametlla, la mel de canya porta oli d'alfàbrega i se serveix amb un sorbet de pell de llimona.

El jurat ha destacat, el concepte i l'atreviment de modificar un postre tan típic com el pastís de llimona.

Segons els jutges del concurs el lemon peu és el nou gintònic i el nou sushi; tot alhora. Un postre immortal, el seu origen es remunta a la Reina Isabel I i ara convertit en tot un èxit mundial.