Madonna dirigirà el seu propi biopic

La reina del pop desvetlla els primers detalls abans de començar el rodatge.

Tiempo de lectura: 1'

Actualizado 12:09

Sembla que a Madonna ja no li queda cap camp de les arts escèniques per explorar. La camaleònica artista anuncia que en breu començaran els rodatges del seu biopic. La notícia més sorprenent, però, és que ella mateixa serà la directora del film. Argumenta la decisió dient que "moltes persones han volgut fer pel·lícules sobre mi. Normalment homes misògins. Així que vaig pensar que ningú explicarà la meva història excepte jo mateixa".

Els més cinèfils saben que ja ha dirigit dues pel·lícules, "Obscenidades y sabiduría" i "Wallis y Eduardo: El romance del siglo", que no han obtingut l'acceptació de la crítica que esperava. Esperem que el fet de contar la seva pròpia història la condueixi, un cop més, a l'estrellat.

Les primeres preses de decisions no s'han fet esperar i han estat ben rebudes per la seva legió de seguidors. L'actriu sobre la qual recaurà el pes d'interpretar a la reina del pop serà Julia Garner, qui ha estat escollida per la mateixa Madonna. Als seus 28 anys, l'actriu nascuda a Riverdale ostenta un currículum privilegiat. Ha pres part del càsting de projectes audiovisuals com "The Americans", "Sin City: una dama por la que morir" o "Maniac". La seva elecció no ha estat fàcil, ja que a la pugna per quedar-se amb el paper també hi eren Florence Pugh o Alexia Demie, entre d'altres.

Després que el 2017 matés el seu biopic per desavinences, Madonna vol conquistar la gran pantalla. Res s'ha deixat a la improvisació. Des d'aquell mateix any ha estat treballant el guió amb Diablo Cody, amb qui té l'objectiu d'encapsular els successos més importants de la seva vida als cinemes. Encreuem els dits perquè aconsegueixi l'èxit que la seva trajectòria té.