Joan Roca presenta el "xuixo" de porc senglar

Des de la Generalitat es treballa amb la idea d'introduir aquest producte als menjadors escolars.

Tiempo de lectura: 1'

Actualizado 26 MAR 2024

Ahir al Fòrum Gastronòmic de Girona van apostar per recuperar la carn de porc senglar, un producte, proteic i molt versàtil. De fet, la Generalitat també aposta per donar a conèixer aquest tipus de carn als menjadors escolars.

Amb ell es poden fer guisats, fricandó, mandonguilles o fins i tot un "xuixo" , com el que va elaborar Joan Roca, xef del Celler de Can Roca.

El gastrònom Toni Massanés i el xef Marc Puig-Pey, de la Fundació Alícia, van instar a "perdre la por" a cuinar aquest tipus de carn ia "desmitificar la idea que és dura o complicada".


Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!