Barcelona, té un bon equilibri entre vida laboral i personal.

Tiempo de lectura: 1'

Actualizado 17:04

Barcelona segueix creixent en molts aspectes, en innovació, noves tecnologies, i en benestar i equilibri entre el treball i la vida personal. Gràcies a tots aquests avenços, Barcelona s'ha posicionat com la vuitena millor ciutat del món per viure amb una puntuació de 82,2 sobre 100, només per darrere de Hèlsinki, Munic, Oslo, Hamburg, Estocolm, Berlín i Zurich.

En el pla de la innovació, Barcelona és la quarta ciutat europea, per darrere de Londres, París i Berlín, i la 21a del món entre 500. La capital catalana ha escalat quatre posicions en l'àmbit d'Europa i nou en el global respecte al 2018. L'avanç és espectacular en aquest camp, ja que el 2014 ocupava el 56.° lloc mundial.

La revolució digital passa per Barcelona, ​​és la cinquena del món en atracció de talent en aquest àmbit per als que volen treballar fora del seu país, per darrere de Londres, Nova York, Berlín i Amsterdam.

Barcelona també despunta en competitivitat global en la qual és la 22a mundial, i l'onzena d'Europa. També destaca la capital catalana en la celebració de congressos internacionals. És la primera del món en nombre de delegats i la quarta en quantitat de certàmens.

D'altra banda, Barcelona és la novena ciutat de l'índex d'intensitat creativa i l'única de la UE amb dues escoles de negocis entre les deu millors i és la cinquena europea i la 23a del món en producció acadèmica científica.