Tanca una gran temporada per l'esquí

Amb xifres rècord de neu i d'esquiadors
Tanca una gran temporada per l'esquí
Tanca una gran temporada per l'esquí

Temps de lectura: 1’

La majoria d'estacions d'esquí del Pirineu català han tancat aquest cap de setmana la temporada amb xifres de rècord;

-Pirineu occidental tot indica que les 11 estacions han superat els forfets venuts la temporada passada, que ja va ser la millor dels últims 8 anys.
-Baqueira calculen que han superat els 808.000 esquiadors de la temporada passada, mentre que a Port Ainé i a Espot compten que, com a mínim, han igualat els 180.000, en total, de l'any passat: 115.000 i 65.000, respectivament.
-Port del Compte arribaran als 88.000.Tot i que la temporada ha quedat deslluïda pel mal temps que ha fet durant molts caps de setmana.
-Pirineu de Lleida, el pròxim cap de setmana només quedaran oberts els circuits d'esquí nòrdic de Tavascan i, possiblement, també els de Tuixent i de Sant Joan de l'Erm, si el temps ho permet.

Pirineu de Girona, la temporada també ha estat més que bona. Aquest cap de setmana han tancat 3 de les 4 estacions.

-La Molina qualificada com la millor de la història, tant per la neu com pels forfets venuts350.000 (20.000 més que l'any passat). També han decidit mantenir-la oberta un cap de setmana més del previst:

-Vallter 2000, en canvi, no estan tan contents, perquè hi va haver poca neu durant els primers mesos de la temporada, i quan n'hi ha hagut també ha bufat molt de vent i l'han haguda de tancar durant molts caps de setmana.

-A la Vall de Núria, la valoració també és moderadament bona.

Artistes relacionats

CADENA 100