Llibres més venuts

Sant Jordi 2018
Llibres més venuts
Llibres més venuts

Temps de lectura: 3’

Com cada any, els llibreters es preparen per batre rècords de vendes en una jornada  assenyalada al calendari i les editorials ja s'han llançat a la carrera per ocupar els llocs de les obres més venudes. 

1. Camila Lackberg torna amb força amb La Bruixa. La novel·la parla de Linnea, una nena de quatre anys d'una granja als afores de Fjällbacka, la desaparició desperta de la qual tràgics records. A través de tres línies temporals, ?el present, un cas sense resoldre de fa trenta anys, i el relat del segle XVII ?, i quatre trames connectades entre elles

2.  La mujer en la ventana de A. J. Finn explica el que li va ocórrer a Anna Fox, una noia que viu sola a Nova York. Els seus majors entreteniments són xatejar amb desconeguts, beure vi i espiar als veïns. Un dia veu des de la finestra alguna cosa que no hauria d'haver vist. Ningú la creu i al final arriba a dubtar de si ho ha vist o ho ha imaginat. Tot el seu món comença a esquerdar-se i els seus propis secrets surten a la llum. En pocs dies, la novel·la s'ha convertit en tot un èxit de vendes a nivell mundial, col·locant-se en el número 1 de la llista de The New York Times, i també primer en el ránking de novel·les de ficció d'Austràlia i Nova Zelanda.

3.  Las hijas del Capitán de María Dueñas El Capità arrenca la seva marxa al carrer catorze, un dels enclavaments de la colònia espanyola que en aquells dies resideix a la ciutat. La mort accidental del seu amo, Emilio Arenas, obliga a les seves filles a assumir el negoci mentre en els tribunals es resol el cobrament d'una prometedora indemnització. Una lectura tan àgil i envolupant com a commovedora que rendeix tribut a tots aquells valents que van viure l'aventura sovint èpica i gairebé sempre incerta de l'emigració.

4.Los perros duros no bailan de Arturo Pérez-Reverte. Els protagonistes d'aquesta novel·la policíaca són cans, com a metàfora de la vida dels humans, segons especifica el propi autor. Negre és un gos que, després d'haver sobreviscut a les baralles organitzades pels humans i reconvertir-se en gos guardià, es veu obligat a tornar a aquest infern per rescatar a dos amics també cans, que han estat segrestats i obligats a barallar en naus industrials.

5. Las almas de Brandon de Cesar Brandon és un recopilatori d'històries curtes, contes i poemes de tot tipus que tracten sobre l'amor, la solitud, l'oblit, el dolor, l'alegria, la felicitat, la vida i la mort. L'autor, que ja va commoure a l'audiència de Got Talent .

6. La força d?un destíli va valer a Martí Gironell guanyar el Premi Ramon Llull. Explica la història de Ceferino Carrión, un jove de 21 anys que fuig de l'Espanya franquista a la recerca d'aires nous. Una vegada a Nova York, canviarà d'identitat per convertir-se en Jean Leon. A punt de ser cridat a files per anar a la guerra de Corea torna a fugir. Aquesta vegada a Hollywood on, després d'un cop de sort, s'alternarà amb els estels i s'acabarà convertint en una d'ells. Al costat de James Dean, projectarà el restaurant La Scala, que es convertirà en tot un referent del Hollywood dels 60. Preocupat per oferir no només un espai de confidencialitat sinó també un bon servei a les lecelbrities, Leon torna a Catalunya per comprar uns terrenys en el Penedès i elaborar el seu propi vi.

7.Guanyador del Premi Goncourt 2017, L?ordre del dia de Eric Vuillard és un relat inquietant sobre els secrets de l'inici de la Segona Guerra Mundial i la implicació dels empresaris en l'ascens d'Hitler al poder. parenceria del llegendari exèrcit alemany, que ocultava greus problemes tècnics) va ser un fet.

8. Venjaré la teva mort de Carme Riera és una crítica social contra la corrupció, la pederàstia i la violència de gènere. Mostra el sentiment de culpa de la exdetectiu Elena Martínez a rememorar un antic cas en el qual va contribuir a condemnar a dues persones innocents.

Artistes relacionats

CADENA 100